ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γιατί «άναψε» η Πιπιλή;

Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου 2011, 15:46 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Γιατί «άναψε» η Πιπιλή;
Facebook Twitter Whatsapp
Οργισμένη και αγανακτισμένη δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους η Φωτεινή Πιπιλή. Τι είχε συμβεί; Έλαβε μια πρόσκληση, όπως και άλλοι 10 βουλευτές για σύσκεψη σε προκαθορισμένη αίθουσα (168), του Ελληνικού Κοινοβουλίου, από… τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, κ. Χαράλαμπο Καφύρα.
Οργισμένη και αγανακτισμένη δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους η Φωτεινή Πιπιλή. Τι είχε συμβεί; Έλαβε μια πρόσκληση, όπως και άλλοι 10 βουλευτές για σύσκεψη σε προκαθορισμένη αίθουσα (168), του Ελληνικού Κοινοβουλίου, από… τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, κ. Χαράλαμπο Καφύρα. Μόλις είδε η κ. Πιπιλή ποιός στέλνει την πρόσκληση έστειλε αμέσως καταγγελία στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, με την οποία του κατήγγειλε το γεγονός, ζητώντας του έρευνα για το πως έγινε αυτή η προσβλητική για τους θεσμούς ενέργεια όπως ανέφερε και την ακύρωση, σε αίθουσα της βουλής, ανάλογης σύσκεψης.

Μάλιστα οπως είπε η Βουλευτης της ΝΔ ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας είναι κατηγορούμενος- υπόδικος για εξ αμελείας πρόκληση των καταστρεπτικών πυρκαγιών του Αυγούστου του 2007 και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας 36 ανθρώπων.

Και όπως τονίζει η κ. Πιπιλή ο ίδιος τολμάει να καλεί με έγγραφό του Βουλευτές να μετάσχουν σε σύσκεψη πρωτοβουλίας του, προκειμένου όπως πιστεύει η Βουλευτής να τους χρησιμοποιήσει στον υπερασπιστικό του φάκελο για τη δίκη που έχει οριστεί σε μερικές ημέρες.