ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επικοινωνιακό κόλπο από τον Λυκουρέντζο

Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου 2011, 13:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επικοινωνιακό κόλπο από τον Λυκουρέντζο
Facebook Twitter Whatsapp
Με ένα επικοινωνιακό τρικ, ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος επιχείρησε να... θολώσει τα νερά σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα της Συγγρού όταν η νέα συμφωνία που θα προκύψει από την Σύνοδο Κορυφής κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.
Με ένα επικοινωνιακό τρικ, ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος επιχείρησε να... θολώσει τα νερά σχετικά με τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα της Συγγρού όταν η νέα συμφωνία που θα προκύψει από την Σύνοδο Κορυφής κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή. «Αν είναι μια συμφωνία προς όφελος του έθνους, της χώρας, της πατρίδος, είτε χρειάζονται 300 είτε 150 είτε 180, τότε εμείς θα ψηφίσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκουρέντζος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Ωστόσο, είναι πασίδηλο πως ο κ. Λυκουρέντζος τοποθετήθηκε εκ του ασφαλούς καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι η νέα δανειακή συμφωνία, όχι μόνο δεν θα γίνει με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού αλλά θα οδηγήσει περαιτέρω τους πολίτες σε οικονομική ασφυξία.

Κατά τα λοιπά, ο γραμματέας της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «εμφανίζεται χωρίς να έχει προτάσεις για τη λεγομένη εθνική γραμμή, επί της οποίας υποτίθεται ότι ζητεί τη σύμπραξη των πολιτικών δυνάμεων της χώρας». 

Παράλληλα, σχολίασε εκ νέου το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και τόνισε ότι «μπροστά σε αυτή την κατάσταση πρέπει ο ελληνικός λαός να εκφράσει τη βούλησή του. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα πάρουν την ευθύνη την ατομική η οποία τους αναλογεί και την κυβέρνηση και τον ηγέτη που θα επιλέξουν την Κυριακή θα πρέπει να τον στηρίζουν και την επόμενη».