ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ενστάσεις για Πετσάλνικο από «γαλάζιους» βουλευτές!

Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου 2011, 17:40 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ενστάσεις για Πετσάλνικο από «γαλάζιους» βουλευτές!
Facebook Twitter Whatsapp
Έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις αλλά και έντονο παρασκήνιο το πολιτικό σύστημα αποφάσισε να είναι ο κ. Πετσάλνικος ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Έπειτα από πολλές διαβουλεύσεις αλλά και έντονο παρασκήνιο το πολιτικό σύστημα αποφάσισε να είναι ο κ. Πετσάλνικος ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες πάντως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όλοι εύχονται να επιτύχει για το καλό της πατρίδας.

Όμως κάποιοι (και όχι λίγοι) βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να αντιδρούν στην επιλογή αυτή και διατυπώνουν σε κάθε ευκαιρία τις ενστάσεις τους.

Μάλιστα θεωρούν ότι «η ηγεσία του κόμματος η οποία είχε επιτυχώς κινηθεί να εγκαταλείψει την πρωθυπουργία ο κ. Παπανδρέου δεν θα έπρεπε να επιτρέψει την τοποθέτηση στην θέση του Πρωθυπουργού ενός στην κυριολεξία δημιουργήματος του κ. Παπανδρέου!»

Το απόγευμα αρκετοί από αυτούς τους βουλευτές, στη Βουλή πλέον, εξέφρασαν με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκεια και την αντίθεσή τους στην πρωθυπουργοποίηση του Φίλιππου Πετσάλνικου.Σχετικά Θέματα: 

ΝΔ: «Η λύση είναι στα χέρια του κυρίου Παπανδρέου»