ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γκλέτσος: «Εμείς στήνουμε κ@@@ κι εσείς διώχνετε επενδύσεις!» (vid)

Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου 2011, 14:42 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Γκλέτσος: «Εμείς στήνουμε κ@@@ κι εσείς διώχνετε επενδύσεις!» (vid)
Facebook Twitter Whatsapp
Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στη Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης.
Άστραψε και βρόντηξε ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στη Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης. «Ελάτε στη Στυλίδα, που μοιράζουμε συσσίτιο σε πρώην νοικοκυραίους... Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διώχνουμε επενδύσεις που θα φέρουν χρήματα και ανάπτυξη στον τόπο»... είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Σκύρου αλλά και στα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που συνεδρίαζε σήμερα για μεγάλη επένδυση αιολικού πάρκου στην Σκύρο.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει η επένδυση παρά τις αντιδράσεις της δημοτικής αρχής Σκύρου και ότι ο ίδιος παρακαλάει την εταιρεία αμέσως μετά να έρθει και στη Στυλίδα τονίζοντας ότι οι επενδύσεις αυτές είναι τόσο μεγάλες, που βοηθούν όχι μόνο τους Δήμους αλλά και όλη την Ελλάδα (η εταιρεία ΕNTEKA S.A. σκοπεύει να επενδύσει 500-600 εκατ. ευρώ σε αιολικά πάρκα).

Η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης γνωμοδότησε αρνητικά για τη συγκεκριμένη επένδυση, αφού όπως είπαν τα μέλη της αντιδρά η τοπική κοινωνία και οι φορείς της Σκύρου.

Δείτε το video με την παρέμβαση του Απόστολου Γκλέτσου:Πηγή: lamiareport.gr