ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θέλει και η Άννα και γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!

Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου 2011, 12:01 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θέλει και η Άννα και γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ!
Facebook Twitter Whatsapp
Η κίνηση της «πράσινης τρόικας» ήταν αναμφισβήτητα η απαρχή των εσωκομματικών εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ. Το ζήτημα για πολλούς, από την πρώτη κιόλας στιγμή, ήταν ποιος θα είναι αυτός που τελικά θα ηγηθεί της προσπάθειας και θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ όταν έρθει η ώρα.
Η κίνηση της «πράσινης τρόικας» ήταν αναμφισβήτητα η απαρχή των εσωκομματικών εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ. Το ζήτημα για πολλούς, από την πρώτη κιόλας στιγμή, ήταν ποιος θα είναι αυτός που τελικά θα ηγηθεί της προσπάθειας και θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ όταν έρθει η ώρα. Για τους περισσότερους δεν χωρά αμφιβολία ότι αυτός θα είναι τελικά ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ωστόσο ουδείς μπορεί να αποκλείει άλλου είδους εξελίξεις και εκπλήξεις.  Γιατί η κ. Άννα Διαμαντοπούλου δεν έχει πει οριστικά το ΟΚ στον κ. Λοβέρδο αφού και αυτή επιθυμεί να διεκδικήσει την προεδρεία στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως λέει όμως μια πολύ καλά πληροφορημένη πηγή όλα θα κριθούν, τελικά,  από την δημοφιλία των υποψηφίων. Όποιος δηλαδή έλθει πρώτος στις δημοσκοπήσεις που θα ακολουθήσουν τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ηγηθεί με τους υπόλοιπους να ακολουθούν και να στηρίζουν!