ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αντιεξουσιαστές γρονθοκόπησαν και λήστεψαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σπύρο Κουβέλη

Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου 2011, 12:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αντιεξουσιαστές γρονθοκόπησαν και λήστεψαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σπύρο Κουβέλη
Facebook Twitter Whatsapp
Mε κείμενο που αναρτήθηκε στο athens.indymedia και συνοδευόταν από φωτογραφίες προσωπικών αντικειμένων του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Κουβέλη ως αποδεικτικό της πράξης τους, ομάδα αναρχικών ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση και ληστεία σε βάρος του βουλευτή.
Mε κείμενο που αναρτήθηκε στο athens.indymedia και συνοδευόταν από φωτογραφίες προσωπικών αντικειμένων του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Κουβέλη ως αποδεικτικό της πράξης τους, ομάδα αναρχικών ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση και ληστεία σε βάρος του βουλευτή. Οι «Άγνωστοι αναρχικοί», όπως υπογράφουν το κείμενο τους, καταγράφουν «αγωνιστικά» το χρονικό  της επίθεσης μπαίνοντας και σε λεπτομέρειες περί προφυλακτικών που  θυμίζουν  παρακμιακό τηλεοπτικό κουτσομπολιό.  


Η ανακοίνωση της επίθεσης:

«Το βράδυ της 23ης Νοεμβρίου εντοπίσαμε τον βουλευτή του Μπατσόκ Σ. Κουβέλη να μπαίνει σε ένα υπερπολυτελές Lexus, πιθανόν το αυτοκίνητο του. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να του επιτεθούμε.

Τον γροθοκοπήσαμε και τον ληστέψαμε, όπως άλλωστε γινεται και και από την μεριά των πολιτικών.  
Στην τσάντα που του κατασχέσαμε υπήρχαν : ένα laptop, έγγραφα του Μπατσόκ, πανάκριβα στυλό, πιστωτικές με υπόλοιπο 90.000 ευρώ (!!!) και η βουλευτική του ταυτότητα.  

Επίσης εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός οτι η τσάντα ήταν γεμάτη προφυλακτικά, τι μπορεί να τα χρειαζόταν ο σκατόγερος;;;  
 Η πράξη αυτή ήταν μια αντίδραση στην καθημερινή βία που δεχόμαστε.  

Λευτεριά στους συντρόφους μας.  

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα φυλακισμένα μέλη της Σ.Π.Φ.  

Βία στη βία της εξουσίας.  
 
Άγνωστοι αναρχικοί».


Πηγή: athens.indymedia.org