ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Γ. Παπαδάκης, η νεκρανάσταση και ο Πάνος Καμμένος

Δημοσίευση 23 Απριλίου 2012, 13:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Γ. Παπαδάκης, η νεκρανάσταση και ο Πάνος Καμμένος
Facebook Twitter Whatsapp
Δεν είναι η πρώτη φορά που στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «βγαίνουν» ειδήσεις. Αυτή την φορά έγινε λόγος για νεκρούς, νεκραναστάσεις, για συνεργασίες και άλλα μακάβρια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «βγαίνουν» ειδήσεις. Αυτή την φορά έγινε λόγος για νεκρούς, νεκραναστάσεις, για συνεργασίες και άλλα μακάβρια. «Ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστώ με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. 

«Αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας κινδυνεύει. Δεν είναι πολιτικάντικη, ούτε πολιτική η προσπάθεια που κάνουμε, είναι εθνική», πρόσθεσε και κατηγόρησε τους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά ότι «είναι συνέταιροι, υπάλληλοι των τραπεζιτών και του κ. Σόιμπλε και εκτελούν γονυπετείς τις εντολές του κ. Τόμσεν».

«Οι πολίτες πρέπει να τους μαυρίσουν… τελείωσε η μεταπολίτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΟΚ κ. Πάνο μας αλλά τι θα γίνει την επόμενη μέρα εάν δεν θα είναι εφικτό να σχηματισθεί Κυβέρνηση; Τι θα κάνεις εσύ εάν υποθέσουμε ότι  γίνεις πρωθυπουργός; Θα φύγουμε από το ευρώ; Θα μείνουμε στην ευρωζώνη; Με την Ευρωπαϊκή Ένωση τι θα γίνει; Δεν μας έχει πει ο κ. Πάνος για όλα αυτά. Φυσικά ελπίζουμε να ζήσει και να τα εκατοστίσει ο άνθρωπος αλλά στην πολιτική φίλε μου ποτέ μην λες ποτέ σε ότι αφορά συνεργασίες και άλλα παρόμοια!


ΑρΠα