ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αποδοκίμασαν την Άννα Διαμαντοπούλου σε εκδήλωση στην Καισαριανή- Τι απαντά η ίδια (vids)

Δημοσίευση 23 Απριλίου 2012, 23:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αποδοκίμασαν την Άννα Διαμαντοπούλου σε εκδήλωση στην Καισαριανή- Τι απαντά η ίδια (vids)
Facebook Twitter Whatsapp
Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας,  κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας της υπουργού Ανάπτυξης Άννας Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή, όταν ομάδα περίπου 30-40 αγνώστων συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο και την αποδοκίμασαν.
Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας,  κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας της υπουργού Ανάπτυξης Άννας Διαμαντοπούλου στην Καισαριανή, όταν ομάδα περίπου 30-40 αγνώστων συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο και την αποδοκίμασαν. Η κ. Διαμαντοπούλου μιλούσε σε προεκλογική εκδήλωση σε ταβέρνα της περιοχής, όταν δέχτηκε φραστική επίθεση ενώ εκτοξεύτηκαν προς το μέρος της και αντικείμενα και αναπτήρες.

Η υπουργός λόγω των επεισοδίων αποχώρησε και η εκδήλωση διεκόπη.

Λίγη ώρα αργότερα, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έγραψε στο Twitter της: «Ήμουν σε εκδήλωση τουλάχιστον 150 πανεπιστημιακών και ανθρώπων της τέχνης στην Καισαριανή, η οποία πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά παρότι 30 άτομα προσπάθησαν να την εμποδίσουν. Το πρόγραμμα συναντήσεων συνεχίζεται κανονικά και απόψε και κάθε μέρα. Φασίζουσες συμπεριφορές δεν τρομοκρατούν και δεν φοβίζουν, απ' όπου κι αν προέρχονται. Είμαι ανοικτή στο λόγο και την κριτική, όχι στη βία».