ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στο χέρι μας όλες οι εξελίξεις!

Δημοσίευση 26 Απριλίου 2012, 15:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στο χέρι μας όλες οι εξελίξεις!
Facebook Twitter Whatsapp
Παρακολουθώντας καθημερινά τις τηλεοπτικές εκπομπές με καλεσμένους υποψήφιους βουλευτές, συμπέρανα ότι οι κομματικοί μηχανισμοί-και φυσικά οι υποψήφιοι εραστές της εξουσίας- δεν κατάλαβαν τίποτα από τα μηνύματα τα οποία εκπέμπει καθημερινά η κοινωνία 
Παρακολουθώντας καθημερινά τις τηλεοπτικές εκπομπές με καλεσμένους υποψήφιους βουλευτές, συμπέρανα ότι οι κομματικοί μηχανισμοί-και φυσικά οι υποψήφιοι εραστές της εξουσίας- δεν κατάλαβαν τίποτα από τα μηνύματα τα οποία εκπέμπει καθημερινά η κοινωνία  Ακόμα και όταν οι δημοσκοπήσεις περιγράφουν το τοπίο αχλής στο οποίο έχει περιέλθει το πολιτικό σύστημα αυτοί θεωρούν ότι κάνουν καλά την δουλειά τους.

Πιστεύουν ότι με την ήδη εξανεμισμένη ισχύ τους και το χρήμα μπορούν να κάνουν να σιγήσει η διαφορετική φωνή. Η πολιτική τους ύπαρξη είναι σα την ξεραμένη σταχοκαλαμιά μετά τον θέρο. Η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης έχουν επιβληθεί εν αγνοία τους. Το δικαίωμα στην διαφορά υμνείται σαν υπέρτατη αξία και αυτοί επιμένουν στην ιδεοληψία της ατομοκεντρικής επιδίωξης του συμφέροντος.


Το αφήγημα τους αφορά την δήθεν ευτυχία σαν ένα ποσοτικό άθροισμα των επιμέρους εξαγγελιών τους. Αλλά σήμερα η ευτυχία δεν υπάρχει εάν ο ίδιος ο λαός δεν καταφέρει να την εξασφαλίσει. Και τα ασπόνδυλα μειράκια των κομματικών υπονόμων μεταμορφωμένα να αρουραίους, προκειμένου να επιβιώσουν, επιχειρούν να μας πείσουν ότι το αύριο μας ανήκει γιατί αυτοί μας το εξασφαλίζουν.


Το θέμα είναι ότι δυστυχώς για μια ακόμα φορά το πολιτικό προσωπικό της χώρας αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων.

Είναι λοιπόν στο χέρι μας όλες οι εξελίξεις!



ΤαΧα