ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έχει μούτρα και μιλάει ο πρίγκιπας Παύλος!

Δημοσίευση 2 Μαΐου 2012, 12:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχει μούτρα και μιλάει ο πρίγκιπας Παύλος!
Facebook Twitter Whatsapp
Είναι γνωστό ότι ο Παύλος Γερουλάνος πέραν από τα καθήκοντά του ως… κηπουρός δεν προσέφερε απολύτως τίποτα άλλο. Ούτε στην πολιτική και πολύ περισσότερο στην κοινωνία. Η παρουσία του στο υπουργείο Πολιτισμού ήταν μια κόλαση για όσους αναγκαστικά υπέστησαν την παρουσία του. Και δεν λέω για τους πέντε- έξι φίλους του τους οποίος «μόνταρε».
Είναι γνωστό ότι ο Παύλος Γερουλάνος πέραν από τα καθήκοντά του ως… κηπουρός δεν προσέφερε απολύτως τίποτα άλλο. Ούτε στην πολιτική και πολύ περισσότερο στην κοινωνία. Η παρουσία του στο υπουργείο Πολιτισμού ήταν μια κόλαση για όσους αναγκαστικά υπέστησαν την παρουσία του. Και δεν λέω για τους πέντε- έξι φίλους του τους οποίος «μόνταρε». Μιλάμε ο άνθρωπος ήταν αλλού…

Και αφού ο κύριος αυτός εξευτέλισα τα πάντα επετέθη και στον κ. Μπαμπινιώτη ο οποίος όμως δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία και απάντησε.

Απαντώντας, λοιπόν, στον χαρακτηρισμό από τον υπουργό πολιτισμού Π. Γερουλάνο ως «άνθρωπο των συντεχνιών», ο υπουργός παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης δήλωσε:

«Είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα έπρεπε να ασκεί κριτική, διότι είναι ο άνθρωπος, ο οποίος επί δυο χρόνια είναι σ’ ένα υπουργείο, το οποίο το έχει αφήσει να πηγαίνει με αυτόματο πιλότο. Η δημοσιογράφος Μαρία Θερμού στο «Βήμα» έγραφε ότι οι χαρακτηρισμοί με τους οποίους στολίζουν τον υπουργό οι άνθρωποι του Πολιτισμού συνοψίζονται σε μια φράση: Δεν κάνει τίποτα. Συμμερίζομαι απολύτως αυτή την άποψη διότι την έχω ζήσει. Ήμουν πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

Δικαιούμαι ως πολίτης να ασκήσω την κριτική μου και να πω ότι τον ξέρω πάρα πολύ καλά το χώρο του Πολιτισμού όπως και της παιδείας».


Με πληροφορίες από 
newpost.grkolotoybes.gr