ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άρης κατά Παπανδρέου: «Θα έπρεπε να παρακολουθεί τις εξελίξεις με περισσότερη διακριτικότητα»

Δημοσίευση 15 Ιουνίου 2012, 13:03 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Άρης κατά Παπανδρέου: «Θα έπρεπε να παρακολουθεί τις εξελίξεις με περισσότερη διακριτικότητα»
Facebook Twitter Whatsapp
Δριμεία κριτική άσκησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου με αφορμή το υπόμνημα που δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Δριμεία κριτική άσκησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου με αφορμή το υπόμνημα που δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το υπόμνημα Παπανδρεου, ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε: «Δε θα σχολιάζω τα δεκατετρασέλιδα προεκλογικά υπομνήματα ενός ανθρώπου, ο οποίος παρέλαβε τη χώρα που πατούσε στα πόδια της και μέσα σε δυόμισι χρόνια καταρράκωσε το διεθνές κύρος και την αξιοπιστία της».

Επιπλέον, έθιξε τη μνημονιακή πολιτική που εφάρμοσε ο κ. Παπανδρέου, ενώ χαρακτήρισε άκομψο το να παρεμβαίνει σε τέτοιες κρίσιμες ώρες, υποστηρίζοντας ότι: «Έδεσε τη χώρα χειροπόδαρα στο ΔΝΤ, εφάρμοσε ένα Μνημόνιο, που υπουργοί του κατά δηλωσή τους δεν το διάβασαν και μας οδήγησε στο δίλημμα καινούριο δάνειο ή άτακτη κατάρρευση της χώρας. Αν μη τι άλλο θα ήταν κομψό να παρακολουθεί με περισσότερη διακριτικότητα τις εξελίξεις».