ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μας κοροϊδεύει κανονικά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε!

Δημοσίευση 29 Ιουλίου 2012, 15:16 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μας κοροϊδεύει κανονικά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε!
Facebook Twitter Whatsapp
Ως «βολικό» χαρακτήρισε το ελληνικό πρόγραμμα ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στην εφημερίδα «Welt am Sontag», τονίζοντας ότι «το πρόβλημα δεν προέκυψε γιατί το πρόγραμμα έχει ελαττώμα, αλλά η Ελλάδα δεν κάνει αυτά που πρέπει», σε άλλη μία απόπειρα να... παίξει με τη νοημοσύνη.
Ως «βολικό» χαρακτήρισε το ελληνικό πρόγραμμα ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στην εφημερίδα «Welt am Sontag», τονίζοντας ότι «το πρόβλημα δεν προέκυψε γιατί το πρόγραμμα έχει ελαττώμα, αλλά η Ελλάδα δεν κάνει αυτά που πρέπει», σε άλλη μία απόπειρα να... παίξει με τη νοημοσύνη. Ουσιαστικά μας λέει ο κ. Σόιμπλε ότι αν εφαρμοστεί το πρόγραμμα που προτείνει το Βερολίνο η ευημερία θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η ύφεση θα αρχίσει να τρέμει.

Πρόκειται για το ίδιο πρόγραμμα -όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης- το οποίο εξ αρχής είχε χαρακτηριστεί από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως «χαμένη υπόθεση».

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, ουσιαστικά, κατηγορεί την ελληνική ηγεσία για το ότι δεν εφαρμόζει ένα πρόγραμμα που θα οδηγήσει σε περαιτέρω βάθεμα της ύφεσης, σε έκρηξη της ανεργίας και νομοτελειακά σε κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα, φτωχοποιώντας σε χρόνο... dt τους πολίτες της.

Ή κάνει πλάκα ή είναι τρομακτικά κυνικός ο εκπρόσωπος του Βερολίνου...

Β.Β.