ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Και ποιος σου είπε ρε Κασιδιάρη ότι θέλω το αίμα σου;

Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου 2012, 11:27 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Και ποιος σου είπε ρε Κασιδιάρη ότι θέλω το αίμα σου;
Facebook Twitter Whatsapp
Στην πολύπαθη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στην Αχαρνών, παρουσία βουλευτών, μέλη της Χρυσής Αυγής, μοίρασαν πατάτες, κρεμμύδια, καρότα, ζυμαρικά, φρέσκο γάλα, ρύζι και ενάμιση κιλό γαύρο μόνο σε Έλληνες- εσύ φτωχοδιάβολε Χασάν, μπορείς να πεθάνεις!
Στην πολύπαθη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στην Αχαρνών, παρουσία βουλευτών, μέλη της Χρυσής Αυγής, μοίρασαν πατάτες, κρεμμύδια, καρότα, ζυμαρικά, φρέσκο γάλα, ρύζι και ενάμιση κιλό γαύρο μόνο σε Έλληνες- εσύ φτωχοδιάβολε Χασάν, μπορείς να πεθάνεις! Μην ρωτάτε γιατί μοίρασαν τα τρόφιμα οι ίδιοι και δεν σκέφτηκαν να τα δώσουν σε κάποιο ίδρυμα να τα μοιράσει, λόγου χάρη στην Κιβωτό.

Για τον ίδιο λόγο που μοίραζε τρόφιμα και παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες η Χεζμπολάχ. Είναι μέθοδος που αυξάνει τους οπαδούς. Στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε και αιμοληψία.

Ο Κασιδιάρης και άλλα μέλη του κόμματος, έδωσαν αίμα μόνο για Έλληνες! Απορώ πως η τράπεζα αίματος του «Γεννηματάς» θα δεχθεί το αίμα αυτό, το «μόνο για Έλληνες», φτύνοντας στα μούτρα τον Ιπποκράτη.

Ταυτοχρόνως, έχοντας σώας τας φρένας δηλώνω κατηγορηματικά ότι αν- ό μη γένοιτο, χρειαστεί, αυτό το αίμα δεν το θέλω!

Αντώνης Σκυλλάκος