ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Λιάνα Κανέλλη και ο... γαμέτης!

Δημοσίευση 4 Δεκεμβρίου 2012, 10:39 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Λιάνα Κανέλλη και ο... γαμέτης!
Facebook Twitter Whatsapp
Σε συνέντευξή της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη συζητώντας το θέμα των σκληρών νέων μέτρων, της εξαθλίωσης της κοινωνίας από την ανεργία και την... διόγκωση του φαινομένου Χρυσή Αυγή, χρησιμοποίησε... ωμές εκφράσεις.
Σε συνέντευξή της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη συζητώντας το θέμα των σκληρών νέων μέτρων, της εξαθλίωσης της κοινωνίας από την ανεργία και την... διόγκωση του φαινομένου Χρυσή Αυγή, χρησιμοποίησε... ωμές εκφράσεις. «Δουλεία δεν είχε ο διάολος και γ@@@σε τα παιδιά του. Με αυτές τις νοοτροπίες μεγαλώσαμε» ανέφερε σε κάποια στιγμή on air η βουλευτής και προκάλεσε την αντίδραση του παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργου Παπαδάκη για το λεξιλόγιο που χρησιμοποιήθηκε.

Ωστόσο, η κυρία Κανέλλη έσπευσε να... αποκαταστήσει την αλήθεια τονίζοντας ότι η λέξη «γαμέτης» είναι έννοια του αστικού κώδικα. «Δεν είναι οι λέξεις κακές, οι άνθρωποι και οι πολιτικές που μας ασκούνται είναι κακές» διευκρίνισε. 

Ο κ. Παπαδάκης αντέδρασε με χιούμορ σχολιάζοντας ότι «επιτέλους μπορούμε να λέμε on air τα παράγωγα της λέξης γαμέτης, αφού μας το επιτρέπει και ο αστικός κώδικας».