ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καυγάς Κωνσταντινόπουλου- Διαμαντόπουλου στη Βουλή για τις... Σκουριές

Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2013, 10:55 / Ανανεώθηκε 12 Ιουλίου 2013, 10:08
Καυγάς Κωνσταντινόπουλου- Διαμαντόπουλου στη Βουλή για τις... Σκουριές
Facebook Twitter Whatsapp

Επεισόδιο ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλο συνέβη στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής που συζητά το πολυνομοσχέδιο.

Καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλο συνέβη στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής που συζητά το πολυνομοσχέδιο.

Κατά την ακρόαση των φορέων ο πρόεδρος της Επιτροπής Αλ. Δερμεντζόπουλος ζήτησε από τους βουλευτές να περιοριστούν μόνο σε ερωτήσεις προς τους εκπροσώπους των φορέων, προκειμένου να μη χάνεται χρόνος.

Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος μαζί με τις ερωτήσεις του έκανε και τοποθετήσεις, γεγονός που σχολίασε αρνητικά ο Β. Διαμαντόπουλος. «Εδώ δεν είναι Σκουριές» του απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Αν ήταν Σκουριές θα ήσασταν εκεί να φυλάτε τα χωράφια του Μπόμπολα», ανταπάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος συνέχιζε να λέει: «Eδώ δεν είναι Σκουριές, είναι Βουλή» και ο Β. Διαμαντόπουλος έλεγε: «Εσείς δεν ξέρετε από Σκουριές. Ξέρετε μόνο από υπεράσπιση των συμφερόντων».

Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση του προέδρου της Επιτροπής.