ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γαλάζια σιωπή για τη σύζυγο Κόλλια

Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου 2013, 07:28 / Ανανεώθηκε 16 Σεπτεμβρίου 2013, 07:34
Γαλάζια σιωπή για τη σύζυγο Κόλλια
Facebook Twitter Whatsapp

Το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας (Real) μάλλον δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. 

Το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας (Real) μάλλον δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Η σύζυγος του βουλευτή Κορινθίας της Ν.Δ. Κωνσταντινου Κόλλια, αν και αποσπασμένη στο πολιτικό γραφείο του συζύγου της, συνέχιζε να εμφανίζεται ως... ανταποκρίτρια του ΟΓΑ στην Κορινθία και, συνεπώς, να εισπράττει τα προβλεπόμενα από τον Οργανισμό.

Αυτό που αμφισβητείται, εν προκειμένω, είναι η αντίδραση της επίσημης Νέας Δημοκρατίας. Οι περισσότεροι γαλάζιοι επιχείρησαν να διαχειριστούν την υπόθεση ως ήσσονος σημασίας, επιλέγοντας να την αφήσουν να ξεχαστεί. Μάλλον κάνουν λάθος.

Το ζήτημα μπορεί να μην πήρε έκταση, ωστόσο η Συγγρού μάλλον παραγνωρίζει ότι ακόμη κι αν δεν «έπαιξε» στα κανάλια αποτελεί ένα ακόμη αγκάθι στην εικόνα που επιδιώκει να οικοδομήσει ο Πρωθυπουργός.

Άλλωστε, ήταν ο Αντώνης Σαμαράς που εισηγήθηκε ρύθμιση με την οποία αποκλείεται η πρόσληψη συζύγων και συγγενών Α' και Β' βαθμού από κρατικούς λειτουργούς. Αν και εδώ, το πρόβλημα δεν είναι ότι το ζεύγος Κόλλια έπραξε ό,τι και πολλά άλλα πολιτικά ζευγάρια, δηλαδή η σύζυγος να απασχολείται στο πολιτικό γραφείο του συζύγου.

Αλλά ότι, συνειδητά, η σύζυγος ενός βουλευτή που υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, λειτουργούσε εναντίον του ίδιου του Δημοσίου... 

Τ.Τ