ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το προκλητικό και σπάταλο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου 2013, 18:12 / Ανανεώθηκε 17 Σεπτεμβρίου 2013, 19:17
Το προκλητικό και σπάταλο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
Facebook Twitter Whatsapp

Μονοπωλεί την ειδησεογραφία το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας το οποίο υποπίπτει σε σοβαρά αδικήματα. 

Μονοπωλεί την ειδησεογραφία σήμερα το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας το οποίο όπως όλα δείχνουν υποπίπτει σε σοβαρά αδικήματα. Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των υπέρογκων αμοιβών των στελεχών του όπως αποκλειστικά παρουσίασε το newpost, το υπουργείο Οικονομικών έδωσε στη δημοσιότητα το δελτίο παρακολούθησης επίτευξης στόχων Νομικών Προσώπων άνω των 20 εκατ. ευρώ.

Στη λίστα περιλαμβάνονται 27 συνολικά φορείς του δημοσίου οι οποίοι κατέθεσαν τα οικονομικά τους στοιχεία στο ΥΠΟΙΚ όπως υποχρεούνται από την πράξη νομοθετικού περιεχομένου -η οποία ενσωματώθηκε στο ν. 4111/2013- και προβλέπει την κατάρτιση μηνιαίου πρόγραμμα κατανομής του προϋπολογισμού τους που αποτελεί τη βάση για τον προσδιορισμό των τριμηνιαίων τους στόχων.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών, το ΤΧΣ δεν έχει καταθέσει, όπως ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να πράξει, ούτε ένα στοιχείο προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος διαχείρισης των οικονομικών του και εάν τελικά υπήρξαν αδικαιολόγητες σπατάλες...

Την ώρα που οι πολίτες δοκιμάζονται από την πολιτική σκληρής λιτότητας που τους ασκείται, η διοίκηση του Ταμείου αγνοεί τους νόμους και συνεχίζει προκλητικά να κατασπαταλεί το δημόσιο χρήμα.  

Η ώρα του εισαγγελέα φαίνεται να πλησιάζει για την κυρία Σακελλαρίου και την παρέα της...

Α.Κ.