ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γεωργιάδης: «Και ο Καμμένος έχτισε σπίτι στην Ικαρία με τουριστική επιδότηση»

Δημοσίευση 4 Ιανουαρίου 2014, 09:31 / Ανανεώθηκε 4 Ιανουαρίου 2014, 12:31
Γεωργιάδης: «Και ο Καμμένος έχτισε σπίτι στην Ικαρία με τουριστική επιδότηση»
Facebook Twitter Whatsapp

Με αγωγή κατά του υπουργού Υγείας απάντησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στα όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σχετικά με το εξοχικό του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με αγωγή κατά του υπουργού Υγείας απαντούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στα όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σχετικά με το εξοχικό του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Μιχάλης Λιάπης χρησιμοποίησε κοινοτικά κονδύλια για να ανακαινίσει το εξοχικό του στην Ευρυτανία, λέγοντας πως το ίδιο έχει κάνει και πολιτικός αρχηγός.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας κατανόμασε τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας πως σύμφωνα με δημοσιεύματα και εκείνος έχτισε το εξοχικό του σπίτι στην Ικαρία, με τουριστική επιδότηση. Ωστόσο, σημείωσε πως δεν υιοθετεί τα δημοσιεύματα και εάν δεν ισχύει θα ζητήσει συγνώμη, όπως πρέπει να γίνει και σε αντίστοιχη περίπτωση για τον Μιχάλη Λιάπη.

Λίγη ώρα αργότερα, οι ΑΝΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση Τύπου με την οποία γνωστοποίησαν πως θα προχωρήσουν σε αγωγή κατά του υπουργού Υγείας, σημειώνοντας πως «ο Άδωνις Γεωργιάδης μόλις εισέπραξε ακόμη μια αγωγή και μήνυση. Να μην παρακαλάει πάλι στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του».

Άμεση ήταν και η απάντηση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος ανέφερε στον ΣΚΑΪ: «Στην αγωγή που μου έκανε ο γενναίος Καμμένος κρύφτηκε. Ας αφήσει τις υποδείξεις. Του έχω κάνει εγώ μήνυση ευελπιστώ ότι θα ζητήσει ο ίδιος την άρση της ασυλίας του. Για το σπίτι στην Ικαρία δεν άκουσα τίποτε, μου έκανε εντύπωση».

Mάλιστα, ο υπουργός Υγείας επανέλαβε, μέσω Twitter αυτή τη φορά, πως δεν υιοθετεί τα εν λόγω δημοσιεύματα, ωστόσο όπως τόνισε «τα δημόσια πρόσωπα οφείλεται να ελέγχονται».