ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Στη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος ο Πολύδωρας

Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2014, 07:37 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2014, 11:36
Στη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος ο Πολύδωρας
Facebook Twitter Whatsapp

Απαντήσεις για τους πάντες και τα πάντα κλήθηκε να δώσει στον ΣΚΑΪ ο Βύρων Πολύδωρας και το κυριότερο, μίλησε για τις θέσεις του νέου πολιτικού κόμματος που δημιούργησε, την Ένωση για το Λαό και την Πατρίδα. 

Απαντήσεις για τους πάντες και τα πάντα κλήθηκε να δώσει στον ΣΚΑΪ ο Βύρων Πολύδωρας και το κυριότερο, μίλησε για τις θέσεις του νέου πολιτικού κόμματος που δημιούργησε, την Ένωση για το Λαό και την Πατρίδα

Και ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η θέση που διατύπωσε για το χρέος, καθώς αναφέρθηκε στο μοντέλο «κουρέματος» του πολεμικού χρέους που δημιούργησε το ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με άλλα λόγια αναφέρθηκε, στη Διεθνή Διάσκεψη του Λονδίνου που πραγματοποιήθηκε το 1953 και όπου συμφωνήθηκε μία γενναία ελάφρυνση στις οφειλές της χώρας. 

Το ποιο εντυπωσιακό δε, είναι το γεγονός ότι ο κ. Πολύδωρας βρέθηκε σε... γραμμή ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος – τουλάχιστον στην επίσημη τοποθέτηση της Κουμουνδρούρου, μιας και ο Αλέξης Τσίπρας τους τελευταίους μήνες, όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για μία διεθνή διάσκεψη για το ελληνικό χρέος στα πρότυπα της διάσκεψης του Λονδίνου. 

ΠΑΝ.ΒΕΛ.