ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Είχαν πείσει μέχρι και τον Φούχτελ!

Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου 2014, 19:05 / Ανανεώθηκε 19 Φεβρουαρίου 2014, 19:48
Είχαν πείσει μέχρι και τον Φούχτελ!
Facebook Twitter Whatsapp

Πολύ πειστικοί φαίνεται πως ήταν αυτοί που έστησαν τη νέα «κομπίνα» με τη ΜΚΟ ΕΣΕΠΑ. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το ότι στα δίχτυα τους έπεσε μέχρι και ο εντεταλμένος υφυπουργός της Μέρκελ για την Ελλάδα Γιόακιμ Φούχτελ!

Πολύ πειστικοί φαίνεται πως ήταν αυτοί που έστησαν τη νέα «κομπίνα» με τη ΜΚΟ ΕΣΕΠΑ. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το ότι στα δίχτυα τους έπεσε μέχρι και ο εντεταλμένος υφυπουργός της Άνγκελα Μέρκελ για την Ελλάδα Γιόακιμ Φούχτελ!

Για την ακρίβεια, προσφάτως, ο γερμανός πολιτικός δώρησε δώρισε οχήματα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Στα τέλη του 2013 στη Γερμανία έγινε τελετή παράδοσης στην ΕΣΕΠΑ πέντε οχημάτων τα οποία ήταν «δωρεά του Ομοσπονδιακού υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας προς το ΕΣΕΠΑ» και είχαν χωρητικότητα 10.000 λίτρων. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τα εν λόγω οχήματα επρόκειτο να μετατραπούν σε πυροσβεστικά βυτιοφόρα.

Η παράδοση των οχημάτων είχε γίνει σε ειδική εκδήλωση, στο πλαίσιο της 4ης ελληνογερμανικής συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στις 21-23 Οκτωβρίου στη Νυρεμβέργη, με παρόντα ανάμεσα σε άλλους τον Γιόακιμ Φούχτελ αλλά και τον πρόεδρο του ΕΣΕΠΑ Νίκο Σαχινίδη.