ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Δεν έχει θέση το σημερινό ΠΑΣΟΚ στην κεντροαριστερά» λέει ο Κουβέλης

Δημοσίευση 4 Μαΐου 2014, 14:22 / Ανανεώθηκε 4 Μαΐου 2014, 14:22
«Δεν έχει θέση το σημερινό ΠΑΣΟΚ στην κεντροαριστερά» λέει ο Κουβέλης
Facebook Twitter Whatsapp

Στην Αγίου Κωνσταντίνου κάνουν λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του Φώτη Κουβέλη στο Βήμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην Αγίου Κωνσταντίνου κάνουν λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του Φώτη Κουβέλη στο Βήμα. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ φαίνεται να κάνει άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ για συζητήσεις μετά τις ευρωεκλογές. Μάλιστα σε αυτό το άνοιγμα απάντησε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτηρίζοντας θετική την αλλαγή στάσης από το Φώτη Κουβέλη.

Ωστόσο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έσπευσε να διευκρινίσει απο την Τρίπολη όπου και ρωτήθηκε για το θέμα πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει θέση σε αυτό το σχήμα.

"Η διεύρυνση της κεντροαριστεράς, θα πρέπει να έχει βαθύτατα προοδευτικό περιεχόμενο και στην υπόθεση αυτή δεν χωρούν όσοι ασκούν συντηρητική πολιτική. Δεν έχει θέση, σε αυτήν την κεντροαριστερά, η σημερινή έκφραση του ΠΑΣΟΚ, η οποία πραγματοποιεί μια βαθύτατα συντηρητική πολιτική, στο πλαίσιο άλλωστε της στρατηγικής συμμαχίας με την ΝΔ, την οποία ανανέωσαν μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, με χρονικό ορίζοντα το 2018".

Οπότε τζάμπα η χαρά στο ΠΑΣΟΚ πως ο κ. Κουβέλης άλλαξε στάση αν και μετά τη διευκρίνιση του κου Κουβέλη κάποιοι στη Χαριλάου Τρικούπη έλεγαν πως "περιμένετε , μετά τις ευρωεκλογές θα αλλάξουν όλα στο θέμα της κεντροαριστεράς".

Ο.Α