ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όλοι περνούν από τα γραφεία του DEB για ευχές...

Δημοσίευση 7 Μαΐου 2014, 14:31 / Ανανεώθηκε 7 Μαΐου 2014, 14:31
Όλοι περνούν από τα γραφεία του DEB για ευχές...
Facebook Twitter Whatsapp

Όλοι περνούν από ότι φαίνεται από τα γραφεία του DEB για ευχές και δημόσιες σχέσεις αποβλέποντας στην υποστήριξη τους στις επικείμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όλοι περνούν από ότι φαίνεται από τα γραφεία του DEB για ευχές και δημόσιες σχέσεις αποβλέποντας στην υποστήριξη τους στις επικείμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το DEB είναι ένα καθαρό μουσουλμανικό κόμμα που έχει στενότατες σχέσεις με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής. Χτες η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του δήμου Κομοτηνής Πελίν Μουμίν επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Στην συνάντηση η Πελίν Μουμίν συνεχάρη τον πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την απόφαση συμμετοχής στις ευρωεκλογές και ευχήθηκε επιτυχίες (!).

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε την Πελίν Μουμίν για την ευγενική της επίσκεψη και της ευχήθηκε επιτυχία στις εκλογές Η εν λόγω υποψήφια συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου κ. Πετρίδη.

Σύμφωνα με τα «Τουρκικά νέα» εκτός από το DEB η Πελίν Μουμίν ,πριν από λίγες μέρες, επισκέφτηκε και την ¨Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής.

Γ. Κοκ.