ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Βενιζέλος καλεί τον Τσίπρα για τα εθνικά θέματα

Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου 2014, 15:16 / Ανανεώθηκε 19 Νοεμβρίου 2014, 15:05
Ο Βενιζέλος καλεί τον Τσίπρα για τα εθνικά θέματα
Facebook Twitter Whatsapp

Στην άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να μετέχει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ενδεχόμενη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, απαντούν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να μετέχει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ενδεχόμενη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, απαντούν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ μιλώντας για «πρόσκληση» του υπουργού Εξωτερικών στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα εθνικά θέματα.

Η Χαριλάου Τρικούπη διαρρέει ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν μίλησαν ποτέ με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για κάλεσμα στον κ. Τσίπρα, απαντώντας στα ερωτήματα που άφησε η χθεσινή δήλωση του κ. Βενιζέλου περί «αρραγούς μετώπου».

«Τους τρόμαξε τόσο πολύ ένα δημοσίευμα, που δεν μπορούν να κρύψουν τον φόβο τους απέναντι στην ισχύ των επιχειρημάτων;» σημείωσαν οι πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, με αφορμή την αναφορά του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος απέρριψε το ενδεχόμενο να γίνει τριμερής συνάντηση Σαμαρά- Βενιζέλου- Τσίπρα.

Οι ίδιες πηγές προσέθεταν ότι «ούτως ή άλλως, ο κ. Βενιζέλος ακόμα περιμένει από τον κ. Τσίπρα να ανταποκριθεί στην πρόσκληση που του είχε απευθύνει και είχε αποδεχτεί, την ημέρα εορτασμού της επετείου της Δημοκρατίας στη Βουλή, προκειμένου να συναντηθούν για να τον ενημερώσει για τα εθνικά θέματα».