ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παπαμιμίκος: «Νοσηρά κατασκευάσματα οι δήθεν απόπειρες χρηματισμού βουλευτών»

Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου 2014, 22:59 / Ανανεώθηκε 26 Νοεμβρίου 2014, 22:59
Παπαμιμίκος: «Νοσηρά κατασκευάσματα οι δήθεν απόπειρες χρηματισμού βουλευτών»
Facebook Twitter Whatsapp

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, με αφορμή τις χθεσινές καταγγελίες του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτή του κόμματος του. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφοδρή επίθεση στους ΑΝΕΛ εξαπολύει ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, με αφορμή τις χθεσινές καταγγελίες του Πάνου Καμμένου περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτή του κόμματος του. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Παπαμιμίκος τονίζει πως «συνιστούν έγκλημα τα νοσηρά κατασκευάσματα  για δήθεν απόπειρες χρηματισμού βουλευτών».

Παράλληλα σημειώνει πως «το πρόσωπο που αναφέρουν σαν δήθεν μεσολαβητή για τον επηρεασμό βουλευτή των ΑΝΕΛ δεν είναι καν μέλος της Νέας Δημοκρατίας».

Ειδικότερα, ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε: 

«Τα νοσηρά κατασκευάσματα για δήθεν απόπειρες χρηματισμού βουλευτών συνιστούν έγκλημα. Η επιχείρηση κατασυκοφάντησης και λάσπης, που ξεκίνησε πριν από μήνες από τον ΣΥΡΙΖΑ, διερευνήθηκε από τη Δικαιοσύνη και μπήκε στο αρχείο αφού δεν κατατέθηκε το παραμικρό στοιχείο. Παρόλα αυτά βρήκε άξιο συνεχιστή στους ΑΝΕΛ που συνεχίζουν αδίστακτα την ίδια σκευωρία. Το πρόσωπο που αναφέρουν σαν δήθεν μεσολαβητή για τον επηρεασμό βουλευτή των ΑΝΕΛ δεν είναι καν μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Καλούμε τη Δικαιοσύνη να φτάσει άμεσα την έρευνα μέχρι τέλους, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η αθλιότητα των αδίστακτων σκευωρών. Επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα για την προστασία του πολιτικού μας οργανισμού και τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτικού συστήματος».