ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Σαμαράς στην Ιονία Οδό: Τέλος στην απομόνωση της Άρτας

Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου 2015, 11:36 / Ανανεώθηκε 13 Ιανουαρίου 2015, 11:36
Ο Σαμαράς στην Ιονία Οδό: Τέλος στην απομόνωση της Άρτας
Facebook Twitter Whatsapp

Στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι της Ιονίας οδού, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο τρίτο και τελευταίο κομμάτι της Ιονίας οδού, που θα ενώνει Ιωάννινα- Άρτα βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά ο οποίος τον ευχαρίστησε που έβγαλε από το αδιέξοδο τα μεγάλα αυτά έργα.

«Να σας ευχαριστήσουμε που βγάλατε από το αδιέξοδο τα μεγάλα αυτά έργα. Είναι ένας δρόμος ανάπτυξης. Στόχος μας είναι να συνδέσουμε την Ιονία οδό με τον ορεινό όγκο και τον αμβρακικό κόλπο» είπε ο κ. Ψαθάς και πρόσθεσε πως ελπίζει στο νέο ΕΣΠΑ.

«Είχαμε απογοητευθεί είναι αλήθεια» είπε αλλά όπως πρόσθεσε τα έργα ξεκίνησαν πάλι.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως όλα αυτά είναι το τέλος της απομόνωσης.

«Όλα αυτά είναι το τέλος της απομόνωσης. Θα έχει μεγάλη ανάπτυξη η περιοχή. Θα υπάρχει και συνέχεια στο έργο» είπε και ενημερώθηκε πως αυτή τη στιγμή εργάζονται περίπου 100 άτομα και από το Μάρτιο αρχίζει η ασφαλτόστρωση.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στον κ. Σαμαρά παρουσιάστηκαν σε χάρτη τα σημεία που είναι υπό κατασκευή και συγκεκριμένα εννέα ανισόπεδοι κόμβοι, οκτώ γέφυρες και μια σήραγγα 900 μέτρων. Το χρονοδιάγραμμα των έργων τελειώνει τον Δεκέμβριο 2015.

Π.Ρ.