ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι είπε ο Θεοχάρης στον Βαρουφάκη;

Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου 2015, 19:34 / Ανανεώθηκε 3 Φεβρουαρίου 2015, 19:34
Τι είπε ο Θεοχάρης στον Βαρουφάκη;
Facebook Twitter Whatsapp

Ο βουλευτής του Ποταμιού στη Β´ περιφέρεια Αττικής Χάρης Θεοχάρης είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν από μέσα πως λειτουργεί το υπουργείο Οικονομικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο βουλευτής του «Ποταμιού» στη Β´ περιφέρεια Αττικής Χάρης Θεοχάρης είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν από μέσα πως λειτουργεί το υπουργείο Οικονομικών.

Ο ίδιος άνθρωπος ήταν στη θέση του γραμματέα πληροφοριακών συστημάτων και γνώρισε πολύ καλά το σύστημα από τα μέσα.

Ο κύριος Θεοχάρης λοιπόν θεώρησε αναγκαίο να επικοινωνήσει με τον νυν υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Αρχικά, για να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του και δευτερευόντως για να τον ενημερώσει για το πώς έχει η κατάσταση στο υπουργείο, τι θα πρέπει να προσέξει και πώς κατά τη γνώμη του κ. Θεοχάρη πρέπει να κινηθεί για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Παράλληλα, ο κύριος Θεοχάρης επιτέθηκε και στην νυν γραμματέα την κυρία Σαββαΐδου για την απόφαση που έλαβε περί παράτασης της καταβολής του ΦΠΑ για ένα μήνα. Ο κύριος Θεοχάρης πιστεύει πως η απόφαση αυτή, την οποία χρεώνει σε απειρία της κυρίας Σαββαΐδου, προκαλεί πρόβλημα στη διαπραγμάτευση γιατί στερεί έσοδα στο κράτος.

Ο.Α.