ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γεροβασίλη: «Αλέξη δε σου χρωστάω τίποτα»

Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου 2015, 12:44 / Ανανεώθηκε 6 Φεβρουαρίου 2015, 14:05
Γεροβασίλη: «Αλέξη δε σου χρωστάω τίποτα»
Facebook Twitter Whatsapp

Πικρίες προκάλεσαν οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τις θέσεις των αντιπροέδρων της της τρέχουσας Βουλής. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πικρίες προκάλεσαν οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τις θέσεις των αντιπροέδρων της της τρέχουσας Βουλής. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Όλγας Γεροβασίλη που ήταν έτοιμη να αναλάβει χρέη αντιπροεδρου στη βουλή αλλά έμαθε κυριολεκτικά στο παρά πέντε ότι θα μετακινηθεί στη θέση του τρίτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. 

Συγκεκριμένα η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ είχε λάβει τη δέσμευση της ηγεσίας ότι θα αξιοποιηθεί μετά την υποψηφιότητα που έβαλε στις περιφερειακές εκλογές. Λίγη ώρα όμως πριν ανακοινωθούν και επίσημα τα ονόματα και ενώ συνεδριαζε η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο κ Φλαμπουραρης πλησιασε τη βουλευτη  και της ανακοινωσε ότι τελικά θα μετακινηθεί στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. 

«Αν είναι έτσι δεν θέλω τίποτα», ήταν η φράση της εκνευρισμένος κ. Γεροβασίλη για να πάρει την απάντηση: «τώρα είναι αργά τα ονόματα ανακοινώνονται». 

Η παρεξήγηση όμως δεν τελείωσε εκεί καθώς η κ. Γεροβασίλη περίμενε τον πρωθυπουργό στην είσοδο της αίθουσας της Γερουσίας όπου γίνονται οι συνεδριάσεις της Κ.Ο. και του είπε «Αλέξη να ξέρεις δεν σου χρωστάω πλέον τίποτα». 

Πάντως οι κακές γλώσσες λένε ότι την κ. Γεροβασίλη «έκοψαν» οι εσωκομματικές ισορροπίες και η σχετική αξίωση της αριστερής πτέρυγας.

Π.Τ.