ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βλάχος: Το ότι ζητήσαμε συνέδριο δεν σημαίνει πως θέλουμε αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ

Δημοσίευση 7 Μαρτίου 2015, 15:25 / Ανανεώθηκε 7 Μαρτίου 2015, 15:25
Βλάχος: Το ότι ζητήσαμε συνέδριο δεν σημαίνει πως θέλουμε αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp

Για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ της Πέμπτης τοποθετήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, ο οποίος όπως επεσήμανε ότι τέθηκε το αίτημα για συνέδριο, δεν σημαίνει πως κατ' ανάγκη πρέπει να αλλάξει και η ηγεσία του κόμματος.

Για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ της Πέμπτης τοποθετήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, ο οποίος επεσήμανε το γεγονός ότι τέθηκε το αίτημα για συνέδριο, δεν σημαίνει πως κατ' ανάγκη πρέπει να αλλάξει και η ηγεσία του κόμματος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, επεσήμανε: 

«Είναι πιθανόν οι άνθρωποι που έκαναν τα λάθη σήμερα να είναι σε ένα υπεύθυνο πόστο και να συνεχίζουν;» 

«Αυτά τα ερωτήματα θέσαμε κι όχι κατ’ ανάγκη να φύγει ο πρόεδρος του κόμματος, να έρθει ένας άλλος» συνέχισε ο κ. Βλάχος ο οποίος επεσήμανε πως δεν είναι σκοπός όσων έθεσαν αυτό το θέμα η η αλλαγή ηγεσίας

«Δεν αρχίσαμε από αυτές τις λογικές... Ετέθη ότι πάμε σε ένα συνέδριο, ανοίγουμε όλα τα θέματα, εντοπίζουμε τα λάθη προφανώς και της ηγεσίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά θα ανοίξει θέμα ηγεσίας» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη, επεσήμανε πως «ο καθένας βγήκε κι είπε την άποψή του». 

«Και βεβαίως και σε άλλα πράγματα εγώ διαφωνώ με την κ. Μπακογιάννη. Η ίδια υπερασπίσθηκε το πρώτο μνημόνιο, το οποίο καλά κάναμε και δεν το ψηφίσαμε, εγώ όπως και το δεύτερο, δεν το έχω ψηφίσει» κατέληξε.

Π.Ρ.