ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Αυγή» εναντίον Πανούση: «Μεταγραφές από τη ΔΗΜΑΡ δεν θέλαμε; Με τις υγείες μας...»

Δημοσίευση 4 Απριλίου 2015, 13:14 / Ανανεώθηκε 4 Απριλίου 2015, 13:14
«Αυγή» εναντίον Πανούση: «Μεταγραφές από τη ΔΗΜΑΡ δεν θέλαμε; Με τις υγείες μας...»
Facebook Twitter Whatsapp

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση στα ΝΕΑ, με το οποίο έκανε λόγο για Αριστερά του τίποτα και στηλίτευε την αντιμετώπιση του ρόλου που πρέπει να διαδραματίζει η αστυνομία, υπό την ηγεσία μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση στα ΝΕΑ, με το οποίο έκανε λόγο για «Αριστερά του τίποτα» και στηλίτευε την αντιμετώπιση του ρόλου που πρέπει να διαδραματίζει η αστυνομία, υπό την ηγεσία μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» σε άρθρο με τίτλο «Ψυχάρης - κυβέρνηση 1-0», σχολιάζει το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Η εφημερίδα χαρακτηρίζει «σπαραξικάρδιο» το ρίχνει καρφιά εναντίον του κ. Πανούση, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Αλλά μετεγγραφές από τη ΔΗΜΑΡ θέλαμε. Και μάλιστα αυτούς που μαχαίρωσαν τον Κουβέλη πισώπλατα. Ας εμπεδώσουμε τώρα τι εστί «αριστερά». Με τις υγείες μας…

Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πανούσης ανέφερε ότι «η ώρα της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι η ώρα των ανέξοδων ιδεολογημάτων και των ανούσιων τσιτάτων». Καλούσε, παράλληλα, «να αφήσουμε στην μπάντα τα πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης, τα οποία συνήθως εκδίδουν άνθρωποι "χωρίς πρόσωπο"», κατηγορώντας όσους πιστεύουν ότι η «αριστερή αστυνομία», μπορεί να αφήνει αστυνομικούς να καίγονται από κουκουλοφόρους.