ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Σφοδρές αντιδράσεις στη Βουλή για την «ψεκασμένη» αντιπρόεδρο του ΕΦΕΤ

Δημοσίευση 12 Μαΐου 2015, 13:09 / Ανανεώθηκε 12 Μαΐου 2015, 13:43
Σφοδρές αντιδράσεις στη Βουλή για την «ψεκασμένη» αντιπρόεδρο του ΕΦΕΤ
Facebook Twitter Whatsapp

Καταγγελίες κατά της προτεινόμενης για τη θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ Φωτεινής Αθανασοπούλου έκαναν το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καταγγελίες κατά της προτεινόμενης για τη θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ Φωτεινής Αθανασοπούλου, βουλευτή Τρικάλων με τους ΑΝΕΛ, έκαναν το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Τα δύο κόμματα ζήτησαν να αποσυρθεί η υποψηφιότητα, καταθέτοντας αναρτήσεις της υποψήφιας: 

- αποδέχεται την θεωρία των ψεκασμών, προτείνοντας άρθρο με τίτλο «Μας δολοφονούν από τον ουρανό» και αναφέροντας πως «εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις δεν παρατηρούνται ψεκασμοί. Για προσέξτε το».

- αναφέρει για το νέο κώδικα για την ασφάλεια των τροφίμων (Codex Alimentarius) ότι θα επιφέρει απαγόρευση των οικιακών καλλιεργειών «κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει στο εξής ότι θα τρώμε αυτά που θα μας ετοιμάζουν, χωρίς να γνωρίζουμε τι περιέχουν, αφού εμείς θα ελεγχόμαστε για το τι θα καλλιεργούμε και με τι σπόρους».

- γράφει «σας χρειαζόμαστε εδώ» αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης και στην απειλή του ότι θα εκτελεί όσους δημοσιογράφους δεν λένε την αλήθεια.

- υιοθετεί ανάρτηση που υποστηρίζει ότι το κύμα των μεταναστών προς την Ελλάδα αποτελεί μέρος σχεδίου με τελικό στόχο να εποικίσουν με μουσουλμάνους τα Βαλκάνια ώστε να εξουδετερωθούν οι φιλορωσικοί ορθόδοξοι πληθυσμοί στα πλαίσια των γεωπολιτικών σχεδιασμών της νέας τάξης πραγμάτων.

«Η κυβέρνηση υιοθετεί τις απόψεις για σχέδιο σιωνιστικής ομάδας προκειμένου να ελέγξουν την κοινωνία;», ρώτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δρεβελέγκας.

Τα στοιχεία κατέθεσαν ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής διεκόπη προκειμένου να συμμετάσχουν τα μέλη της σε ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.