ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Bild: Ο γελαστός Βαρουφάκης και η αγέλαστη Μέρκελ

Δημοσίευση 19 Ιουνίου 2015, 09:28 / Ανανεώθηκε 19 Ιουνίου 2015, 10:33
Bild: Ο γελαστός Βαρουφάκης και η αγέλαστη Μέρκελ
Facebook Twitter Whatsapp

'Eνα παιχνίδι με την εικόνα, αλλά και με την γλώσσα του σώματος κάνει σε σημερινό δημοσίευμά της η Bild, παρουσιάζοντας έναν γελαστό και αγέρωχο Γιάνη Βαρουφάκη και μια αγέλαστη, απογοητευμένη Μέρκελ.

'Eνα παιχνίδι με την εικόνα, αλλά και με την γλώσσα του σώματος κάνει σε σημερινό δημοσίευμά της η Bild, παρουσιάζοντας έναν γελαστό και αγέρωχο Γιάνη Βαρουφάκη και μια αγέλαστη, απογοητευμένη Μέρκελ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα: 

Δύο πρόσωπα, δύο ιστορίες: Βαρουφάκης και Μέρκελ χθες σε άλλες χώρες σε δύο σημαντικές συναντήσεις: Ο μεν Βαρουφάκης ευδιάθετος χαλαρώνει στην συνάντηση των υπουργών στο Λουξεμβούργο, η μεν Μέρκελ στην γερμανική ομοσπονδιακή βουλή αγέλαστη, μοιάζει χωρίς ελπίδα. Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας παραμένει αισιόδοξος, με μια έκτακτη σύνοδο την Δευτέρα να είναι καθοριστική για το μέλλον της χώρας. 

Η εφημερίδα δίνει στιγμιότυπα από την χθεσινή ημέρα: 

Η Μέρκελ τόνισε χθες το πρωί στο γερμανικό κοινοβούλιο: 'Οπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος

Ο Βαρουφάκης έκανε μοιραία εμφάνιση το μεσημέρι: Σκούρο κοστούμι, χωρίς γραβάτα, με ακριβό στυλό στην τσέπη: Γιαυτόν είναι ξεκάθαρο: Η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί. 

Η Κριστίν Λαγκάρντ συνομιλεί με τον Γιάνη Βαρουφάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων. 

Ο Σόιμπλε τονίζει: Εξαρτάται πλέον από την Ελλάδα

Ο Βαρουφάκης πηγαίνει αδιάφορος στην αίθουσα συνεδριάσεων. Στο τέλος ένα είναι σίγουρο: Αυτή που θα την πληρώσει θα είναι η Ευρώπη.