ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έξαλλος ο Δένδιας με τον Παπαδημητρίου: Αμάν, μας πήξατε στις τροπολογίες!

Δημοσίευση 29 Μαρτίου 2017, 14:29 / Ανανεώθηκε 29 Μαρτίου 2017, 14:22
Facebook Twitter Whatsapp

Έξαλλος έγινε ο κοινοβουλευτικός εκπροσώπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στη Βουλή. 

Έξαλλος έγινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στη Βουλή. Η έντονη αντίδραση του κ. Δένδια προκλήθηκε λόγω της κατάθεσης τροπολογίας από τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης.

«Μένω έκπληκτος, ειλικρινά. Αυτή η κατάσταση σ’ αυτή Βουλή, της συνεχούς κατάθεσης εκπροθέσμων τροπολογιών επί παντός επιστητού χωρίς κανένα στοιχείο επείγοντος είναι κάτι το τραγικό» επεσήμανε ο κ. Δένδιας.

«Θέλετε να μας εξηγήσετε εάν έχετε την καλοσύνη, τι είναι το επείγον και το εκπρόθεσμο που αφορά στην κεντρική λαχαναγορά Πατρών ή τη χονδρική πώληση νωπών αγροτικών προϊόντων το οποίο δεν θα μπορούσατε να φέρετε σε έναν κανονικό νομοθέτημα;» είπε απευθυνόμενος στον κ. Παπαδημητρίου. «Γιατί υποβαθμίζετε έτσι το Κοινοβούλιο; Εκπρόθεσμη τροπολογία για την κεντρική λαχαναγορά Πατρών και τα νωπά αγροτικά προϊόντα; Πού θα φτάσει το όριο της γελοιότητας επιτέλους σ’ αυτή τη νομοθετική λειτουργία;» συνέχισε σε έντονο τόνο ο κ. Δένδιας.

Ενώ ο κ. Δένδιας συνέχισε: «Πού θα συνεχίσει αυτή η κατάσταση κ. υπουργέ; Δεν υπάρχει ένα τέλος σε εσάς; Αμάν». «Την αξιολόγηση δεν μπορείτε να την τελειώσετε αλλά να μας πήξετε τις τροπολογίες τα έχετε καταφέρει μια χαρά» κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.