ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνθήματα κατά Σταθάκη από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ - Ένταση και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας

Δημοσίευση 31 Μαρτίου 2017, 18:07 / Ανανεώθηκε 31 Μαρτίου 2017, 20:30
Facebook Twitter Whatsapp

Εν μέσω συνθημάτων και αποδοκιμασιών από εργαζόμενους της ΔΕΗ κατέφθασε στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εν μέσω συνθημάτων και αποδοκιμασιών από εργαζόμενους της ΔΕΗ κατέφθασε στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Όπως μεταδίδει το kozan.gr, εργαζόμενοι της ΔΕΗ, υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αποδοκίμασαν τον Υπουργό, ενώ για κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα, όταν πήγε η κατάσταση να ξεφύγει, παρενέβη, με φωνές, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗΓιώργος Αδαμίδης, ο οποίος ζήτησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να περάσει, κανονικά, χωρίς παρατράγουδα, ο Υπουργός μέσα στο κτήριο, όπως και έγινε.

Λίγο πριν μπει στο εσωτερικό του κτηρίου, ο Γ.Γ. του Σωματείου Σπάρτακος, Σάκης Μάστορας, διάβασε μια μαντινάδα στον Υπουργό.  Να θυμίσουμε ότι  Υπουργός θα συμμετέχει στην έκτακτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου για τη ΔΕΗ.

Ένταση και μέσα στην αίθουσα

Η ένταση ωστόσο συνεχίστηκε και μέσα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, ανέφερε κατά την ομιλία του ότι «δε μπορεί να κρύβεται ο Πρόεδρος της ΔΕΗ».

H δήλωσή του πυροδότησε την αντίδραση του Διευθυντή Λειτουργικής Υποστήριξης του ΛΚΔΜ, Δημήτρη Ζαραφίδη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος διάλογος μεταξύ τους και τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, σε κάποια στιγμή, να του λέει: «Έμενα δε με έκανε Διευθυντή»!

«Εμείς οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ήμασταν αυτοί που στηρίξαμε τη χώρα. Εμείς κόψαμε από τους μισθούς μας….». Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε νωρίτερα, από του βήματος της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, τον Υπουργό Ενέργειας Γ. Σταθάκη. Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «προκλητική» τη δήλωση του απερχόμενου Υπουργού Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη για τα «βαποράκια συμφερόντων….».