ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μόνο στο Newpost: Στην Αίγινα η Βελκουλέσκου – Σαββατοκύριακο με τον Φλαμπουράρη

Δημοσίευση 1 Απριλίου 2017, 10:19 / Ανανεώθηκε 1 Απριλίου 2017, 10:43
Μόνο στο Newpost: Στην Αίγινα η Βελκουλέσκου – Σαββατοκύριακο με τον Φλαμπουράρη
Facebook Twitter Whatsapp

Μια απρόσμενη VIP επισκέπτρια έχει η Αίγινα από σήμερα.

Μια απρόσμενη VIP επισκέπτρια έχει η Αίγινα από σήμερα.

Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου θα κάνει στην Αίγινα ένα διήμερο χαλαρωτικό «break» από τις επίπονες διαπραγματεύσεις για το ελληνικό πρόγραμμα.

Στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού η κ. Βελκουλέσκου θα φιλοξενηθεί στο εξοχικό του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Παρά τη βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί στις διαπραγματεύσεις, ο κ. Φλαμπουράρης κατάφερε με έναν απροσδόκητο τρόπο να σπάσει τον πάγο και να αναπτύξει φιλική σχέση με την κ. Βελκουλέσκου.

Συγκεκριμένα, ο κ.  Φλαμπουράρης είχε βρεθεί προ ημερών στο Hilton για συνάντηση με Άραβες επιχειρηματίες που προτίθενται να χρηματοδοτήσουν το νέο γήπεδο του Εθνικού Πειραιώς. Την ώρα που αποχωρούσε, συνάντησε στο lobby του ξενοδοχείου τους εκπροσώπους των δανειστών που συζήταγαν με τον κ. Τσακαλώτο. Κατά τη διάρκεια μιας αρκετά «διπλωματικής» κουβέντας γνωριμίας, ο κ. Φλαμπουράρης έκανε την απροσδόκητη κίνηση να ρωτήσει την κ. Βελκουλέσκου αν έχει δοκιμάσει freddo cappuccino έτσι όπως τον φτιάχνουν στην Ελλάδα.

Η πρόταση Φλαμπουράρη έφερε σε εμφανή αμηχανία τον υπουργό Οικονομικών, αλλά η κ. Βελκουλέσκου τη δέχτηκε πολύ θετικά. Ο πάντα ετοιμοπόλεμος Φλαμπουράρης πετάχτηκε στο μπαρ κι έφερε τον σχετικό φρέντο ο οποίος ενθουσίασε το ανώτερο στέλεχος του ΔΝΤ. Ο πάγος είχε σπάσει….

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, η συνέχεια δόθηκε σε ρεμπετάδικο του κέντρου της Αθήνας.

Πάντως αξιωματούχος του Μαξίμου αρνήθηκε ότι η παρουσία της κ. Βελκουλέσκου στην Αίγινα έχει το οποιοδήποτε πολιτικό σημαινόμενο.