ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οι πραγματικοί «Survivors» ... του Σταύρου Θεοδωράκη

του Σταύρου Μαρίνη - Δημοσίευση 9 Απριλίου 2017, 11:23 / Ανανεώθηκε 9 Απριλίου 2017, 11:11
Οι πραγματικοί «Survivors» ... του Σταύρου Θεοδωράκη
Facebook Twitter Whatsapp

Τα "δεινά" μιας ποδοσφαιρικής ομάδας περιγράφει με ανάρτησή του στο facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα "δεινά" μιας ποδοσφαιρικής ομάδας περιγράφει με ανάρτησή του στο facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Η νησιωτική ομάδα από την Κάρπαθο και οι ποδοσφαιριστές της είναι οι πραγματικοί "Survivors" σύμφωνα με το "ρεπορτάζ" του Σταύρου Θεοδωράκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού έχει ως εξής: 

Ποδοσφαιρική ομάδα Ποσειδώνας Καρπάθου. 25 παίχτες και 150 παιδιά από 4 ετών μέχρι 16. Και 9 τρελοί στο Δ.Σ. Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου. 25 βαθμοί μέχρι σήμερα. Μάχη, δηλαδή, για τη σωτηρία. Φέτος κάθε δεκαπέντε μέρες φεύγουν από το νησί για να δώσουν αγώνα στην Κω ή τη Ρόδο. Πέρυσι ήταν και η Λέρος και η Κάλυμνος. Όπως μου λέει ο Φώτης, ο αρχηγός – που κάποτε έπαιζε στον Ακράτητο στην Α’ Εθνική- όλα τριγύρω αλλάζουνε και μόνο τα δρομολόγια των πλοίων και οι ώρες μένουν ίδιες. Α, και τα μποφόρια και οι φορτούνες. Εγώ τους συνάντησα πρωί Κυριακής στο πλοίο από τη Ρόδο στην Κω. Οι περισσότεροι κοιμόντουσαν στα αεροπορικά. «Κοτόπουλα» μου λέει ο «Πλημμύρας», υδραυλικός στο νησί, που τραβάει εθελοντικά την ταλαιπωρία μαζί τους. Κουβαλάει και τις μπάλες μαζί με την Κατερίνα, γυναίκα του Μιχάλη, αεροπόρου και δεξί μπακ. «Οι πραγματικοί survivors είμαστε εμείς, οι νησιώτες» μου λέει ο Φραγκίσκος 2ος αρχηγός της ομάδας και σέντερ φορ. Έχουν ξεκινήσει από την Κάρπαθο το Σάββατο, θα δώσουν τον αγώνα το απόγευμα της Κυριακής και την Δευτέρα το μεσημέρι θα είναι ξανά πίσω στο νησί τους.