ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ποιος είναι ο «Πάγκαλος» της συγκυβέρνησης σύμφωνα με την ΚΝΕ

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2017, 16:56 / Ανανεώθηκε 19 Απριλίου 2017, 16:04
Ποιος είναι ο «Πάγκαλος» της συγκυβέρνησης σύμφωνα με την ΚΝΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Με μια σκληρή ανακοίνωσή της η νεολαία του ΚΚΕ "βαπτίζει" Πάγκαλο έναν βουλευτή της συγκυβέρνησης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με μια σκληρή ανακοίνωσή της η νεολαία του ΚΚΕ "βαπτίζει" Πάγκαλο έναν βουλευτή της συγκυβέρνησης. Αφορμή για να οδηγηθούν σε αυτή την πράξη είναι οι χθεσινές δηλώσεις του τελευταίου σχετικά με το χαρτζιλίκι που δίνει παππούς στον εγγονό! 

Σύμφωνα λοιπόν με την ΚΝΕ "οι χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού βουλευτή Δημήτρη Καμμένου, που προσπαθεί να νομιμοποιήσει τις νέες περικοπές στις συντάξεις και τη στήριξη της μεγαλοεργοδοσίας με φθηνό εργατικό δυναμικό στο όνομα της καταπολέμησης της ανεργίας των νέων, τους οποίους χαρακτηρίζει ουσιαστικά “τεμπέληδες”, είναι προκλητικές, κυνικές και δείχνουν το πραγματικό αντιλαϊκό πρόσωπο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ".

Και αφού η ανακοίνωση της ΚΝΕ περνάει "γενεές δεκατέσσερις" τον κ. Δημήτρη Καμμένο καταλήγει: «για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνησή του, δύο χρόνια τώρα, όχι μόνο δεν έχει καταργήσει κανέναν από τους αντιλαϊκούς νόμους, αλλά έχει προσθέσει και νέους στις πλάτες του λαού, καταφεύγει ουσιαστικά σε επιχειρήματα τύπου “Πάγκαλου”, “Ντάισελμπλουμ” κ.α, που στόχο έχουν να κρύψουν τις αιτίες της κρίσης και των αντιλαϊκών μέτρων θεωρώντας υπεύθυνους τους ίδιους τους λαούς».

Έτσι ο υπερβατικός λόγος της νεολαίας του ΚΚΕ "βαπτίζει" Πάγκαλο και Ντάισελμπλουμ σε μια δεύτερη εκδοχή τον βουλευτή Δημήτρη Καμμένο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.