ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης για «μπλόκο» στο Ελληνικό

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2017, 20:55 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2017, 20:29
ΣΥΡΙΖΑ: Το σχέδιο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης για «μπλόκο» στο Ελληνικό
Facebook Twitter Whatsapp
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, εάν το Μέγαρο Μαξίμου ήταν υπέρ της επένδυσης, τα προβλήματα θα είχαν λυθεί και θα είχε προχωρήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη νέα κωλυσιεργία του υπουργείου Πολιτισμού αναφορικά με την επένδυση στο Ελληνικό αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο σχόλιό του, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, εάν το Μέγαρο Μαξίμου ήταν υπέρ της επένδυσης, τα προβλήματα θα είχαν λυθεί και θα είχε προχωρήσει. Αλλά όπως υποστήριξε ο Τάκης Χατζής, η εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτρέπει στον κ. Τσίπρα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία του Νίκου Φίλη στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΑΣ, εκτιμώντας πως το σχέδιο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης για να μπλοκάρει την επένδυση, είναι να την παραπέμψει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

«Εάν πράγματι τα εννοεί όσα λέει περί επενδύσεων ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να πάρει μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Χατζής. Είπε επίσης πως αυτός «ο υπηρεσιακός λαβύρινθος» στον οποίο έχει μπλέξει η επένδυση «έχει πολιτικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει ο πρωθυπουργός να διαβάσει και να βρει λύση στο πρόβλημα».