ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η ινδική κάνναβη και η εμπειρία της Αμερικής

του B. Arman - Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2017, 07:50 / Ανανεώθηκε 29 Σεπτεμβρίου 2017, 07:57
Η ινδική κάνναβη και η εμπειρία της Αμερικής
Facebook Twitter Whatsapp

Ο βουλευτής Γ. Κατσιαντώνης, που έχει διατελέσει βουλευτής στη πολιτεία του New Hampshire, βρέθηκε στις ΗΠΑ διαπιστώνοντας ενδιαφέρουσες αλλαγές…

Έκπληκτος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν πολλές πολιτείες των ΗΠΑ το ζήτημα της ινδικής κάνναβης και της απελευθέρωσης στη χρήση της όχι μόνο για φαρμακευτικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους έμεινε ο βουλευτής της ΕΚ, Γ. Κατσιαντώνης.

Ο βουλευτής, που έχει διατελέσει βουλευτής στη πολιτεία του New Hampshire, βρέθηκε στις ΗΠΑ διαπιστώνοντας ενδιαφέρουσες αλλαγές…

Συγκεκριμένα, όπως έλεγε σε πηγαδάκι της Βουλής, η Πολιτεία κατόρθωσε ν’ αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε λόγω κυρίως της αποποινικοποίησης της χρήσης ινδικής κάνναβης. Εξήγησε μάλιστα πως τόσο η παραγωγή όσο και η διάθεση περνάει μέσα από τα χέρια του κράτους γεγονός που εξασφαλίζει ένα σημαντικό ετήσιο ποσό για επενδύσεις.

«Η πολιτεία είχε έλλειμμα της τάξης των 15 εκατ. δολαρίων και πλέον μέσα στην επόμενη τριετία αναμένεται να έχει πλεόνασμα 100 εκατ. δολαρίων», έλεγε χαρακτηριστικά.