ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η Μητσοτάκη στο πάνελ της Λυμπεράκη

Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου 2017, 14:19 / Ανανεώθηκε 2 Οκτωβρίου 2017, 14:17
Η Μητσοτάκη στο πάνελ της Λυμπεράκη
Facebook Twitter Whatsapp

Στις 10 τρέχοντος, επτάμιση το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο «Το Λεξικοπωλείο» του Παγκρατίου (Στασινού 13, πλατεία Προσκόπων) παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυναίκες στην Οικονομία» της Αντιγόνης Λυμπεράκη.  

Εκ πρώτης όψεως η είδηση μοιάζει σχετικώς αθώα:

Στις 10 τρέχοντος, επτάμιση το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο «Το Λεξικοπωλείο» του Παγκρατίου (Στασινού 13, πλατεία Προσκόπων) παρουσιάζεται το βιβλίο «Γυναίκες στην Οικονομία» της Αντιγόνης Λυμπεράκη

Νορμάλ ως εδώ, οικονομολόγος είναι η πρώην βουλευτίνα του «Ποταμιού», για το αντικείμενό της γράφει. Έλα όμως που έχουμε και πάνελ στην εκδήλωση!

Κι εκεί, με μια πρώτη ματιά, δεν εμφανίζεται κάτι σπέσιαλ. Άννα Διαμαντοπούλου από τη μία, Δημήτρης Σεβαστάκης από την άλλη. Αλλά υπάρχει και τρίτο πρόσωπο. 

Το οποίο τρίτο πρόσωπο δεν είναι άλλο από την εξαδέλφη της συγγραφέως Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, υπό την ιδιότητα της προέδρου στο Centre Culturel Hellénique.

Μια εμφάνιση ομολογουμένως λίαν ενδιαφέρουσα, μιας και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη δεν μας είχε συνηθίσει (ούτε καν ως επικεφαλής της ελληνικής Action Aid) σε παρεμβάσεις πολιτικού περιεχομένου. Ιδίως αν δεν πρόκειται για συγγενική αβροφροσύνη, αλλά ενδιαφέρεται να συνταχθεί και η ίδια στον αντιπολιτευτικό αγώνα…

Χ.Ξ.