ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η λίστα του κ. Παπαχριστόπουλου!

του B. Arman - Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου 2017, 13:49 / Ανανεώθηκε 5 Οκτωβρίου 2017, 13:46
Η λίστα του κ. Παπαχριστόπουλου!
Facebook Twitter Whatsapp

Ο βουλευτής υποστήριξε ότι συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης και οι αναγραφόμενοι στη λίστα δημοσιογράφοι έχουν κατά καιρούς πάρει χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλές λίστες. Πάρα πολλές. Χθες μάλιστα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της  εξεταστικής για την Υγεία κράδαινε κι αυτός μια λίστα.

Όπως είπε πρόκειται για μια λίστα η οποία περιέχει ονόματα ΜΜΕ και δημοσιογράφων. Ο βουλευτής υποστήριξε ότι τα εν λόγω μέσα ενημέρωσης και οι αναγραφόμενοι στη λίστα δημοσιογράφοι έχουν κατά καιρούς πάρει χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Φυσικά τα χρήματα, είπε, τα πήραν για διαφήμιση. Αμέσως μετά όμως υποστήριξε ότι δεν έπρεπε ο ελεγχόμενος από της Εξεταστική Οργανισμός να σπαταλάει λεφτά σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής δεσμεύθηκε ότι στο μέλλον θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα που περιέχονται στη λίστα. Φυσικά είναι όλα γνωστά αλλά μια επανάληψη δεν βλάπτει. Με μια διαφορά όμως. Η λίστα αυτή που έχει στα χέρια του ο Βουλευτής έχει άραγε όλα τα ονόματα; Είναι σίγουρος ο κ. Παπαχριστόπουλος ότι δεν λείπουν κάποια μέσα ενημέρωσης ή ονόματα… μεμονωμένων δημοσιογράφων;  
Σε αυτά τα ερωτήματα είμαστε σίγουροι ότι ο καλός Βουλευτής θα απαντήσει…