ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Δ. Καμμένος, η αλλαγή φύλου και το… φύλλο συκής

του Παναγιώτη Βελισσάρη - Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου 2017, 15:19 / Ανανεώθηκε 5 Οκτωβρίου 2017, 15:05
Ο Δ. Καμμένος, η αλλαγή φύλου και το… φύλλο συκής
Facebook Twitter Whatsapp

Η αλλαγή των θέσεων των βουλευτών του κόμματος – που κεντρικά αποφάσισε να στηρίξει επί της αρχής το νομοσχέδιο είναι εντυπωσιακά γρήγορη, σε βαθμό που πλέον ζαλίζει τους παρατηρητές των πολιτικών εξελίξεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ψηφίζει, δεν ψηφίζει. Ψηφίζει δεν ψηφίζει… Το περίφημο νομοσχέδιο για την νομική αλλαγή φύλου έχει μετατραπεί σε… μάδημα της μαργαρίτας για τον Δημήτρη Καμμένο και συνολικά για τους Ανεξάρτητους Έλληνες που έχουν αλλάξει συνολικά θέση καμιά δεκαπενταριά φορές μέσα σε λίγες ημέρες.

Η αλλαγή των θέσεων των βουλευτών του κόμματος – που κεντρικά αποφάσισε να στηρίξει επί της αρχής το νομοσχέδιο [μια ημέρα μετά την απόλυτη στήριξη παρείχε ο πρωθυπουργός στον Πάνο Καμμένο, τυχαίο;] είναι εντυπωσιακά γρήγορη, σε βαθμό που πλέον ζαλίζει τους παρατηρητές των πολιτικών εξελίξεων.

Αλλά ας εστιάσουμε στον Δημήτρη Καμμένο: Άλλαξε τη γνώμη του για την διάταξη αναφορικά με την Τουρκική Ένωση Ξάνθης κάμποσες φορές, ενώ στήριξε επί της αρχής τη διάταξη για την νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου, όπως το κόμμα του.

Σήμερα όμως και πάλι, άλλαξε γνώμη και ανακοίνωσε πως δεν θα ψηφίσει και την εν λόγω διάταξη. Τελικά θα ψηφίσει την αλλαγή φύλου ο βουλευτής ή ψάχνει φύλλο συκής; Για να ξέρουμε δηλαδή και μεις…