ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χτυποκάρδια στα τηλέφωνα, εφιάλτες στα έδρανα της Βουλής

του B. Arman - Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου 2017, 16:46 / Ανανεώθηκε 10 Οκτωβρίου 2017, 17:27
Χτυποκάρδια στα τηλέφωνα, εφιάλτες στα έδρανα της Βουλής
Photo: sooc.gr
Facebook Twitter Whatsapp

Μετά τις αρχικές διαφοροποιήσεις και την αδιαλλαξία των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν το άρθρο 3 του νομοσχεδίου, άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα σε κάποιους- λίγους είναι η αλήθεια- που δεν παρέστησαν να ψηφίσουν στη πρώτη καταμέτρηση. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανησυχία υπήρχε στη κυβέρνηση λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την ταυτότητα φύλου στη Βουλή. Και αυτό καθώς τα «κουκιά» της ψηφοφορίας ήταν κάπως αμφιλεγόμενα με αποτέλεσμα το γνωστό ρητό «καμία ψήφος χαμένη» να πάρει σάρκα και οστά.

Έτσι μετά τις αρχικές διαφοροποιήσεις και την αδιαλλαξία των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν το άρθρο 3 του νομοσχεδίου, άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα σε κάποιους- λίγους είναι η αλήθεια- που δεν παρέστησαν να ψηφίσουν στη πρώτη καταμέτρηση.

Μετά από σειρά επίμονων κλήσεων έγινε κατορθωτό να βρεθεί η χρυσή τομή και να εμφανιστεί βουλευτής που παρά το ότι δεν είχε ακουστεί το όνομά του, ήταν έτοιμος να καταψηφίσει.

Ο λόγος, δεν ήταν η ουσιαστική διαφωνία- αν και επιφυλάξεις υπήρχαν- αλλά το ότι «ορισμένοι επιχειρούν να περάσουν χωρίς διάλογο και ενημέρωση τις θέσεις τους». Ίσως βέβαια μετά απ’ όλα αυτά όλοι να πήραν το μάθημά τους….