ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κόντρα Μητσοτάκη – Καμμένου μέσω Twitter για τον… εξωγήινο

του Παναγιώτη Βελισσάρη - Δημοσίευση 10 Οκτωβρίου 2017, 18:53 / Ανανεώθηκε 10 Οκτωβρίου 2017, 19:40
Κόντρα Μητσοτάκη – Καμμένου μέσω Twitter για τον… εξωγήινο
Facebook Twitter Whatsapp

Διαδικτυακή και… διαστημική κόντρα μεταξύ του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργού Εθνικής Άμυνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπορεί το νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση αλλαγής φύλου στα 15 να ψηφίστηκε, οι κόντρες που προκαλεί συνεχίζονται. Κατά τη συζήτηση στη Βουλή, ακούστηκαν διάφορες ατάκες, σημειώθηκαν αντιπαραθέσεις και αντηλλάγησαν κατηγορίες. Σημείο συζήτησης έγινε όμως και η απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου σε ταξίδι στη Βραζιλία, ιδίως από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του.

 «Που είναι ο κ. Καμμένος; Και στον Άρη θα πήγαινε για να μην είναι παρών. Αυτός που έλεγε στον Αρχιεπίσκοπο "θα ρίξω την κυβέρνηση αν χρειαστεί"» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μια φράση που ανήρτησε και στον λογαριασμό του στο Twitter.

Συνέχεια στη διαδικτυακή –και διαστημική θα συμπληρώναμε εμείς…- κόντρα έδωσε ο υπουργός, που απαντώντας μέσω Twitter στον κ. Μητσοτάκη, ανέφερε: Είμαι σε προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη και ψήφισα όπως μου επέβαλε η συνείδησή μου. Εσύ με τον εξωγήινο να το δεις με έναν ειδικό». Για όποιον απορεί για τον «εξωγήινο» του υπουργού, ο κ. Καμμένος αναφερόταν στην τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής, ο οποίος είχε πει:

«Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό, κάτι που αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός Μου διηγήθηκε μια ιστορία για ένα παιδί που ζήτησε αλλαγή φύλου γιατί ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Με το νομοσχέδιό σας αυτός ο άνθρωπος μπορεί να προβεί σε αλλαγή ταυτότητας φύλου και αυτό να το βρει μπροστά του στη ζωή».