ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οι gay φίλοι του Κατσίκη και η ινδική κάνναβη

του B. Arman - Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2017, 15:05 / Ανανεώθηκε 11 Οκτωβρίου 2017, 15:11
Οι gay φίλοι του Κατσίκη και η ινδική κάνναβη
Facebook Twitter Whatsapp

Όπως είπε σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους, το δικαίωμα ουσιαστικά στο γάμο ομόφυλων ζευγαριών, παραχωρήθηκε κατά τη ψήφιση του νομοσχεδίου τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καμία διάθεση για υπαναχωρήσεις σε ζητήματα που αφορούν τις έμφυλες ταυτότητες και πολύ περισσότερο τον γάμο των ομοφυλόφιλων, δεν έδειξε να έχει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης

Εξάλλου όπως είπε σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους, το δικαίωμα ουσιαστικά στο γάμο ομόφυλων ζευγαριών, παραχωρήθηκε κατά τη ψήφιση του νομοσχεδίου τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Πως; Δίνοντας τη δυνατότητα σε ένα από τα μέλη του ζευγαριού ν’ αλλάξουν φύλο.

«Έχω πολλούς gay φίλους που ήταν κατά του συγκεκριμένου νομοσχεδίου», δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκρίθηκε με ένα ξεκάθαρα αρνητικό μορφασμό σε ερώτημα αν θα ψηφίσει άλλη νομοθετική παρέμβαση που θα αναγνώριζε το γάμο μεταξύ ζευγαριών του ίδιου φύλου.

Αντίστοιχη ήταν δε και η αντίδρασή του όταν ετέθη το ερώτημα της νομιμοποίησης της χρήσης ινδικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους. «Εσείς θα το δεχόσασταν;» αναρωτήθηκε  και πρόσθεσε λίγο πριν αποχωρήσει: «αυτό είναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας! Ότι μπορούμε και διαφωνούμε!».