ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ποιος βουλευτής της αντιπολίτευσης παρέστη στην ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλία

του B. Arman - Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου 2017, 13:38 / Ανανεώθηκε 12 Οκτωβρίου 2017, 15:14
Ποιος βουλευτής της αντιπολίτευσης παρέστη στην ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλία
Facebook Twitter Whatsapp

Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απουσία της αντιπολίτευσης, ο κ. Κατσιαντώνης σηκώθηκε από τη θέση του και είπε «δεν απουσιάζει η αντιπολίτευση είμαι εγώ εδώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της αντιπολίτευσης πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη η ομιλία του πρωθυπουργού στο 4ο παραγωγικό συνέδριο για τη παραγωγική ανασυγκρότηση στη Θεσσαλία. Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν σύσσωμη η αντιπολίτευση απούσα, καθώς ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης έκανε το καθήκον του ως άλλο μικρός Γαλάτης.

Μάλιστα το γεγονός αυτό δεν πέρασε ασχολίαστο καθώς τη στιγμή που ο πρωθυπουργός εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απουσία της αντιπολίτευσης, ο κ. Κατσιαντώνης σηκώθηκε από τη θέση του και είπε «δεν απουσιάζει η αντιπολίτευση είμαι εγώ εδώ».  Εκείνη τη στιγμή μάλιστα η αίθουσα χειροκρότησε τον βουλευτή με τον ίδιο τον κ. Τσίπρα να τον ευχαριστεί προσωπικά. 

Πάντως ο ίδιος λαρισαίος εκπρόσωπος της ΕΚ δήλωνε αργότερα πως από τη στιγμή που δεν επρόκειτο για κομματική εκδήλωση δεν υπήρχε λόγος να μη παραβρεθεί.