ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το νερό του Αχελώου, ο Τσίπρας και ο Αγοραστός

του Παναγιώτη Τζαννετάτου - Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου 2017, 18:52 / Ανανεώθηκε 13 Οκτωβρίου 2017, 15:24
Το νερό του Αχελώου, ο Τσίπρας και ο Αγοραστός
Facebook Twitter Whatsapp

Η εντυπωσιακότερη στιγμή όλων ήταν αυτή που ο προερχόμενος από τη ΝΔ περιφερειάρχης, Κωνσταντίνος Αγοραστός αρνήθηκε ευγενικά το νερό που του προσέφεραν όταν ανέβηκε στο βήμα. Τότε ωστόσο ο κ. Τσίπρας, του είπε «είναι από τον Αχελώο», με τον περιφερειάρχη να απαντά: «έτσι όπως πάει θα στερέψει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χωρίς τη μεγάλη αντιπαράθεση αλλά με τη παρουσία των μικρών παραδοσιακών όσο και πιπεράτων στιγμών, ολοκληρώθηκε το αντάμωμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας στο χθεσινό ομώνυμο συνέδριο.

Η εντυπωσιακότερη στιγμή όλων ήταν αυτή που ο προερχόμενος από τη ΝΔ περιφερειάρχης, Κωνσταντίνος Αγοραστός αρνήθηκε ευγενικά το νερό που του προσέφεραν όταν ανέβηκε στο βήμα. Τότε ωστόσο ο κ. Τσίπρας, του είπε «είναι από τον Αχελώο», με τον περιφερειάρχη να απαντά: «έτσι όπως πάει θα στερέψει».

Η αναφορά και των δύο πάντως δεν ήταν άσχετη με το περιθρύλητο πλέον έργο της εκτροπής του Αχελώου. Για το θέμα οι δύο άντρες έκαναν μια ακόμα αναφορά με τον κ. Αγοραστό να μιλά για «παλιά προβλήματα που αναζητούν λύσεις», και τον πρωθυπουργό ν’ απαντά «οι παλιές λύσεις μπορεί να δημιουργούν και νέα προβλήματα».