ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οδοιπορικό στη Μεσαρά για τον Κυριάκο ετοιμάζει ο Αυγενάκης

Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 11 Ιανουαρίου 2019, 18:37
Οδοιπορικό στη Μεσαρά για τον Κυριάκο ετοιμάζει ο Αυγενάκης
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, την πόλη του Ηρακλείου για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ, στο κέντρο «Αναδρομές» στις 6.00μ.μ. Και την επομένη, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει οδοιπορικό στα νότια του νομού, στη Μεσαρά.

«Στο Τυμπάκι βρέθηκε σήμερα Παρασκευή ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, τόσο για επαφή με τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τον σχεδιασμό της επικείμενης επίσκεψης του Κυρ. Μητσοτάκη στην Κρήτη. 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, την πόλη του Ηρακλείου για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ και την επομένη, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει οδοιπορικό στα νότια του νομού, στη Μεσαρά.

Σκοπεύει, μάλιστα, όπως λέγεται, να περπατήσει την περιοχή χωριό-χωριό, θέλοντας να συναντήσει όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους της περιοχής και να τους ευχαριστήσει αναγνωρίζοντας τη στήριξη που παρείχαν στο πρόσωπο του 3 χρόνια πριν κατά τις εσωκομματικές εκλογές. Στήριξη που τον έφερε πρώτο σε σταυρούς με διαφορά στην περιοχή.