ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καβγάς Ράπτη - Κοτζιά στο καφενείο της Βουλής

Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου 2019, 20:00 / Ανανεώθηκε 9 Φεβρουαρίου 2019, 20:42
Καβγάς Ράπτη - Κοτζιά στο καφενείο της Βουλής
Facebook Twitter Whatsapp

Με αφορμή την ομιλία Καμμένου

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε την Παρασκευή στο καφενείο της Βουλής, ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και την Έλενα Ράπτη, λόγω... Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όλα ξεκίνησαν, όταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέβηκε στο βήμα. Στο καφενείο της Βουλής, σε ένα κεντρικό τραπέζι, καθόταν ο κ. Κοτζιάς με την παρέα του. Σε ένα άλλο τραπέζι βρισκόταν η Έλενα Ράπτη, μαζί με συνεργάτες της. Μόλις είδε τον Πάνο Καμμένο στο βήμα, σηκώθηκε από το τραπέζι και πλησίασε στην τηλεόραση, για να τον ακούσει. Ο ήχος, όμως, ήταν αρκετά χαμηλωμένος και γι' αυτό ζήτησε από έναν αστυνομικό που βρισκόταν κοντά της να δυναμώσει την ένταση της τηλεόρασης. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα που ο αστυνομικός δυνάμωσε τον ήχο στην τηλεόραση, ο κ. Κοτζιάς ενοχλήθηκε, λέγοντας: «Κατέβασέ το, δεν θέλω να τον ακούω. Εδώ είναι για τους βουλευτές, δεν έχει δικαίωμα να είναι εδώ και να πειράζει την τηλεόραση» φέρεται να είπε, αναφερόμενος στον αστυνομικό. 

Η Έλενα Ράπτη απάντησε, λέγοντας: «Εγώ είμαι βουλευτής, εγώ θέλω να ακούσω τον κ. Καμμένο και εγώ ζήτησα από τον αστυνομικό να δυναμώσει τον ήχο».

Ο κ. Κοτζιάς φέρεται να απάντησε: «Δεν με νοιάζει, εγώ δεν θέλω να τον ακούσω, μόνο εσείς θέλετε να τον ακούσετε εδώ, είμαστε πέντε άτομα και δεν θέλουμε, κατεβάστε το κυρία Ράπτη». Απτόητη η βουλευτής της ΝΔ συνέχισε: «Κύριε Κοτζιά, σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν τηλεοράσεις και ανέκαθεν ήταν δυνατά, για να μπορούν οι βουλευτές να ενημερώνονται. Και έτσι και θα παραμείνει».