ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ένα... τανκ έκλεισε τον δρόμο του Μπογδάνου προς τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 11 Φεβρουαρίου 2019, 11:07
Ένα... τανκ έκλεισε τον δρόμο του Μπογδάνου προς τα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο δημοσιογράφος, που όλους τους τελευταίους μήνες εμφανιζόταν ως δυνάμει υποψήφιος της ΝΔ χωρίς ο ίδιος να το δηλώνει αλλά και χωρίς να διαψεύδει τα επίμονα σενάρια και τις αναρτήσεις στα social media, προκάλεσε με τις αιχμηρές του δηλώσεις.

Τέλος στα σχέδια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να διεκδικήσει μία βουλευτική έδρα, μέσα από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Α' Αθήνας, έβαλε –σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες– η Πειραιώς.

Ο δημοσιογράφος, που όλους τους τελευταίους μήνες εμφανιζόταν ως δυνάμει υποψήφιος της ΝΔ χωρίς ο ίδιος να το δηλώνει αλλά και χωρίς να διαψεύδει τα επίμονα σενάρια και τις αναρτήσεις στα social media, προκάλεσε με τις αιχμηρές του δηλώσεις, με αποκορύφωμα την διαδικτυακή του συμφωνία με χρήστη του Twitter, που χρησιμοποιούσε ως φωτογραφία προφίλ τη... σβάστιγκα, για την ανάγκη να εισέλθει ένα τανκ στην Αγία Παρασκευή και να διαλύσει την ΕΡΤ.

Η αναφορά αυτή του Κ. Μπογδάνου ήρθε να προστεθεί σε σειρά άλλων δημόσιων τοποθετήσεών του, που φέρονται να είχαν ενοχλήσει σφόδρα την Πειραιώς, με αποτέλεσμα την Παρασκευή να ληφθεί η απόφαση να μην περιλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια και να ανάψει «κόκκινο» στην υποψηφιότητά του.

Ο ίδιος, πάντως, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για στοχοποίησή του από τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης ενώ σε δημόσια τοποθέτησή του στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για... ατυχή απάντηση που έδωσε μεταμεσονύκτια στον συγκεκριμένο χρήστη.

Και ενώ στην αρχή επέμεινε στη θέση του, στην πορεία επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν, όπως φαίνεται από τις διαδοχικές αναρτήσεις του.


Παρά την προσπάθεια αυτή, ο Κ. Μπογδάνος, που φέρεται να απολάμβανε την υποστήριξη του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και προ ημερών έτυχε αποθεωτικής αποδοχής στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του τελευταίου, μοιάζει να έχασε οριστικά το τρένο προς τα ψηφοδέλτια.

Άλλωστε, το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του είχε ισχυρούς υποστηρικτές αλλά και εξίσου ισχυρούς πολέμιους στην ηγετική πυραμίδα της ΝΔ. Απλώς, μετά τις αναφορές για τανκς κλπ, οι τελευταίοι έγιναν πολύ περισσότεροι.