ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τα «αποδιαλεγούρια» του ανασχηματισμού

Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 / Ανανεώθηκε 17 Φεβρουαρίου 2019, 10:43
Τα «αποδιαλεγούρια» του ανασχηματισμού
Facebook Twitter Whatsapp

«Αυτό που έκανε ο Τσίπρας δεν τον ωφελεί και μας συσπειρώνει», σημείωσε στο «Ακραίως» ο κ. Λοβέρδος.

«Αποδιαλεγούρια» χαρακτήρισε τα δύο πρώην στελεχη του ΠΑΣΟΚ που έγιναν υπουργοί στον πρόσφατο μίνι ανασχηματισμό ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αρχικά ο πρώην υπουργός ευχήθηκε αρχικά καλή επιτυχία στον Γιώργο Κατρούγκαλο και τη Σία Αναγνωστοπούλου γιατί όπως είπε το ΥΠΕΞ είναι ένα κρίσιμο υπουργείο.

Αναφερόμενος στον ανασχηματισμό ο κ. Λοβέρδος σημείωσε: «Όταν σπούδαζα έμαθα μία λέξη. Αποδιαλεγούρια. Που σημαίνει στο καφάσι που κοιτάς είναι κάτι που δεν το διαλέγεις. Κανένα ξεπουπούλιασμα δεν υπάρχει. Αποδιαλεγούρια είναι η κατάλληλη λέξη να περιγράψεις τον ανασχηματισμό».

Πρόσθεσε μάλιστα πως τα δύο πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και υπουργοποιήθηκαν είναι πρόσωπα που δεν σημαίνουν κάτι για το Κίνημα Αλλαγής και έκανε λόγο για «κινήσεις πέμπτης διαλογής.

«Αυτό που έκανε ο Τσίπρας δεν τον ωφελεί και μας συσπειρώνει ενώ δημιουργεί γκρίνια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Γκρινιάζουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι Αριστερά», πρόσθεσε.

Εκτίμησε μάλιστα πως το ΚΙΝΑΛ θα λάβει διψήφιο ποσοστό στις εκλογές.